Volleybalspeeltuin

Kinderen van 4 tot 6 jaar

273808653_4701171966603456_8959147101983306584_n.jpgBen 4, 5 of 6 jaar en lijkt het je leuk om spelenderwijs kennis te maken met volleybal? Dan is de volleybalspeeltuin iets voor jou!

We trainen eens in de 2 weken op zaterdagmorgen in de Linde van half 10 tot half 11. Tot kwart over 10 doen we verschillende (bal)spelletjes waarbij het accent ligt op breed motorisch ontwikkelen.

Het laatste kwartier kan er lekker geravot worden in de zaal (eventueel met broertjes/zusjes en/of ouders). Je mag kosteloos een paar keer meetrainen voordat je besluit lid te worden.

Ook zijn vriendjes en/of vriendinnetjes altijd welkom om een keer mee te trainen!

Niveau: Kinderen van 4 tot 6 jaar
Speeltijd: Zaterdag eens per 2 weken van half 10 tot half 11