Mogelijkheden

Als vereniging zetten we hard in op een gezond sportklimaat, waarbij dit uiteraard mede mogelijk gemaakt wordt door de sponsoren. Volley Meerkerk’95 biedt uitgebreide mogelijkheden voor sponsors en adverteerders. 

We geven sponsoren natuurlijk graag de mogelijkheid om de naam te verbinden aan onze vereniging. Binnen Volley Meerkerk is het dan ook mogelijk om voor een paar tientjes een logo te plaatsen op de website, in de wedstrijdboekjes of als wedstrijdsponsor op de posters.

Lange termijn

Een groot aantal sponsoren heeft daarnaast ook voor sponsoring op langere termijn gekozen, waarbij ze een eigen reclamebord in de zaal hebben. Deze wordt niet alleen tijdens wedstrijddagen getoond, maar hangt het hele jaar door in de sporthal. Dit trekt dus ook veel bekijks vanuit de andere evenementen/sporten in de sporthal.

Mogelijkheden
Mogelijkheden
Mogelijkheden

 

Kleding

Binnen Volley Meerkerk hebben we een apart team wat zich bekommert over de wedstrijdkleding en overig materiaal (tassen, etc.). Hoe onze teams voor de dag komen is dan ook erg belangrijk voor ons. De teams trekken van hot naar her, maar zijn daarnaast ook veelvuldig in De Linde te vinden. Een mooie kans om een team rechtstreeks te ondersteunen en daarmee de aandacht op jouw bedrijf te vestigen. Mocht je hier meer informatie over wensen te ontvangen, stuur dan vooral een mail aan sponsorcommissie[at]volleymeerkerk.nl

Overige

Vanzelfsprekend zijn we blij met elke vorm van sponsoring, waarbij we openstaan voor suggesties. Of het nu gaat om een eenmalige bijdrage, een dienst/service die je kan leveren of sponsoring met een tegenprestatie van een van onze teams. Mocht je hier meer informatie over wensen te ontvangen of ideeën bij hebben, stuur dan vooral een mail aan sponsorcommissie[at]volleymeerkerk.nl

Foutje gevonden? Neem contact op met Volley Meerkerk.