Organisatie

De organisatie binnen onze vereniging bestaat uit het bestuur, dat verantwoording aflegt aan de leden in de Algemene Leden Vereniging (ALV). De ALV is daarmee het hoogste orgaan binnen onze vereniging. De verschillende taken binnen onze vereniging zijn verder ondergebracht in commissies.

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende personen:

• Yvonne Dalstra– voorzitter
  • Jelmer Boot – secretaris
  • Corrie den Hartog – penningmeester
  • Linda Vor-den Braven – algemeen bestuurslid
  • Renate Ouderkerk – algemeen bestuurslid, jeugd
  • Els Hoeijenbos-Versteeg – algemeen bestuurslid, communicatie, toernooi & activiteiten
  • Christina Hijkoop-Oskam – algemeen bestuurslid, TC

Wedstrijdsecretaris

• Annerieke Mans

De wedstrijdsecretaris houdt zich bezig met het plannen van de competitiewedstrijden en is contactpersoon voor andere verenigingen met betrekking tot de wedstrijdzaken. Ook deelt de wedstrijdsecretaris de zaaldiensten in.

Technische Commissie (TC)

• Carine Weeda – jeugd
  • Veronique Kort – heren
  • Thirza van Gelder – jeugd
  • Aimée Klinkenberg – dames
  • Cees Weeterings – dames

De TC is verantwoordelijk voor de indelingen van de teams, de trainingsroosters en de (opleiding en begeleiding van onze) trainers en coaches. Dit geldt voor zowel jeugd als senioren.

Jeugdcommissie

• Lenie Versluis-den Hartog
  • Renate Ouderkerk
  • Anouschka Doedijns

De jeugdcommissie verzorgt en organiseert activiteiten voor onze jongste leden, zoals leuke uitjes en het jaarlijkse volleybalkamp.

Communicatiecommissie

• Wim Bouter – beheerder website
  • Cees Weeterings – beheerder website, wedstrijdposters
  • Lynn de Bruijn – social media
  • vacant – clubblad

De communicatiecommissie draagt zorg voor de inhoud van de website en social media. Tevens maken ze wedstrijdposters, affiches en andere communicatiemiddelen.

Sponsorcommissie

• Edwin Versluis
  • Linde de With
  • Marije Bikker
  • Claudia Doeland

De sponsorcommissie werft sponsoren in de vorm van oa reclameborden, advertenties en kledingsponsoring.

Activiteiten- & Toernooicommissie

• Margreet Wigmans
  • Antoinet Doedijns
  • Pablo van der Veen
  • Lisan Middeljans

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van diverse activiteiten binnen onze vereniging, zoals de lootjesverkoop tijdens thuiswedstrijden en de jaarlijkse feestavond. Ook verzorgen ze toernooien als het oliebollentoernooi, het CMV-toernooi en het, inmiddels jaarlijkse, beachvolleybaltoernooi.