Online aanmelden

Lid worden!

Volley Meerkerk ’95 is een gezellige vereniging van ruim 200 leden, waar je op verschillende niveaus kunt volleyballen. Van jong tot oud, van gewoon gezellig tot het serieuze werk. Onze vereniging was van 1965 tot 1995 onderdeel van Sportvereniging Meerkerk (SVM).

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden en vrijwilligers. Heb je interesse? Kom gerust een keertje langs. Je mag altijd een paar keer gratis meetrainen. Bij Algemeen – Trainingsschema kun je zien wanneer de teams trainen. Wanneer je liever eerst eens bij een wedstrijd komt kijken, kan dat op één van de zaterdagen dat alle teams thuis spelen. Het wedstrijdschema vind je ook op deze website. De thuiswedstrijden en trainingen vinden plaats in ‘De Linde’, Lindenstraat 1 in Meerkerk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris via secretaris at volleymeerkerk.nl.

Persoonlijke gegevens

Onderstaande gegevens hebben we nodig voor je lidmaatschap.

Voor je lidmaatschap hebben we een pasfoto nodig. De foto hoeft gelukkig niet aan de meest strikte eisen te voldoen, wel zouden we het fijn vinden als je er goed opstaat. Goed herkenbaar, van voren, zonder petje.

Sleep je bestanden hier!
Je hebt nog 1 bestanden over.

Lidmaatschap

Geef aan op welke manier je verbonden wil zijn aan onze verenging. Ben je in het bezit van een spelerskaart van de NeVoBo, dan ook graag je spelersnummer (staat op de kaart) invoeren.

Indien in bezit van een spelerskaart

Contributie en betaalgegevens

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan Volley Meerkerk'95 om van zijn/haar ondergenoemnde bank- of girorekening de maandelijks verschuldigde contributie (z.o.z.) af te schrijven (omstreeks de 26e dag v/d maand). Voor de wijze van opzegging zie de website.

Het IncassantID van Volley Meerkerk'95 is: NL08ZZZ403248680000

Akkoord en controle

Controleer de ingevoerde gegevens, dat voorkomt fouten. We verwelkomen je graag!

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...