Volleybalspeeltuin gaat weer van start!

Geschreven op 12 september 2022 door Secretariaat

Vanwege het succes wordt de Volleybalspeeltuin een standaardonderdeel van het trainingsaanbod van Volley Meerkerk!

Het concept blijft hetzelfde: spelenderwijs kennismaken met volleybal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. De trainingen vinden ongeveer eens per 2 weken plaats in de Linde van half 10 tot kwart over 10/half 11. We trainen tot kwart over 10, daarna is er tijd voor de kids om nog even te spelen (al dan niet met broertjes/zusjes en/of ouders).

Tot snel op 17 september! Nieuwe kids zijn zeker welkom, dus kom maar op met vriendjes/vriendinnetjes!