Uitgelicht Sponsor - Ballonvaartmaken.com

Geschreven op 17 augustus 2022 door Jos van der Stelt

Dit jaar willen we vanuit de sponsorcommissie de sponsoren  wat meer in het zonnetje zetten. Eens in de zoveel tijd gaan we daarom een van onze sponsoren uitlichten. Ditmaal onze sponsor ballonvaartmaken.com, eerder bekend als Uitblinkend. We hebben Maarten Pijpers gevraagd gevraagd waarom hij sponsor is geworden van onze vereniging en wat zijn bedrijf precies doet.

Een van de teamleden van Volley Meerkerk heeft bij Ballonvaartmaken.com gewerkt. Hierdoor hebben we besloten om deze leuke vereniging te sponsoren. Eerst onder de naam Uitblinkend en nu als Ballonvaartmaken.com. Hierbij vertel ik graag iets over ons bedrijf. Hoe vaak gebeurt het dat je een luchtballon ziet en denkt;Dat zou ik ook wel eens willen? Waarschijnlijk regelmatig, want het is toch ieders wens om zo vrij als een vogel door de lucht te bewegen. Wil jij ook eens de wereld vanuit een rieten mandje aanschouwen? Wij organiseren luchtballonvaarten in heel Nederland en ook omgeving Meerkerk. Een ballonvaart is een geweldige ervaring die nog lang zal bijblijven. Naast luchtballonvaarten bieden wij ook andere leuke belevenissen in de lucht aan. Voor meer informatie kijk gerust eens op onze websites www.ballonvaartmaken.com en www.vluchtmaken.com, of neem contact op via info@ballonvaartmaken.com, of telefoonnummer 0183-513364.

Vanuit de sponsor- en activiteitencommissie zijn we al aan het kijken of we een gezamelijk actie kunnen opzetten met ballonvaartmaken.com, maar daarover later meer. Voor nu willen we deze sponsor bedanken voor zijn bijdrage aan onze vereniging en u vooral aansporen om eens te kijken naar de mogelijkheden die ze bieden op www.ballonvaartmaken.com.

Kijk vooral ook eens naar het uitzicht over Meerkerk in de vlucht die Maarten een jaar geleden gemaakt heeft.