Geschreven op 24 november 2022 door Jos van der Stelt

De afgelopen ALV is er reeds een en ander verteld over sponsoren en hoe trouw deze zijn geweest aan onze vereniging. Dit kunnen wij als sponsorcommissie uiteraard niet ontkennen. Zonder sponsoren, geen vereniging. Echter zijn wij als commissie (en eigenlijk ook als vereniging) ook erg afhankelijk van de interne sponsor binnen onze vereniging. Denk hierbij aan alle Rabobank leden die dit jaar hebben gezorgd voor een verdubbeling van de RABO Clubsupport actie inkomsten. Of denk hierbij aan de vele loten die zijn verkocht vanuit de grote clubactie.

We vergeten echter 1 zeer belangrijke sponsorinkomsten stroom die eigenlijk nog veel makkelijker is te regelen. Sponsorkliks, een manier van sponsoring die wat uitleg nodig heeft. Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Volley Meerkerk '95, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Volley Meerkerk '95 ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Volley Meerkerk '95. En nogmaals, het kost je niets extra!

Hoe werkt het volgens Sponsorkliks?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Volley Meerkerk '95. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Volley Meerkerk '95 hier direct van! Daar zit juist de uitdaging voor de meeste mensen denken wij vanuit de commissie, aangezien je gewoon vergeet om via sponsorkliks naar de website te gaan.

Wat kan je hieraan doen volgens Sponsorkliks?
Regel het een keer automatisch in via een browser extensie.
Klik hier voor de video-uitleg.
Kijk eens naar het filmpje en regel het eenmalig in op je laptop(s) of vraag Jos van der Stelt om hulp.

Via een app op iPhone of Android
Uiteraard heeft SponsorKliks ook een app die je kunt installeren op je telefoon of tablet.
googleplaybutton.png applestorebutton.png

Dank vanuit de sponsorcommissie voor jullie bijdrage aan de vereniging, waarbij je gewoon geld doneert aan je vereniging door je reguliere aankopen/cadeaus voor de feestdagen!

Wedstrijden mede mogelijk gemaakt door: