Spek onze clubkas met kaartverkoop FIVB WK Volleybal Vrouwen!

Geschreven op 2 mei 2022 door René Versteeg

Dinsdag 3 mei start de speciale clubactie rondom het FIVB WK Volleybal Vrouwen en Volley Meerkerk doet ook mee. Door via onze unieke clubcode WK-tickets te kopen, spek je de clubkas.

Een win-winsituatie, want jij zit op de tribune tijdens WK en wij verdienen wat extra’s voor onze vereniging. Help je mee om van de clubactie een succes te maken?

Op dinsdagmiddag 3 mei om 16.00 uur gaat de ticketverkoop voor het FIVB WK Volleybal Vrouwen van start. Om dat te vieren, lanceren TIG Sports en de Nevobo een speciale clubactie waarmee twee vliegen in één klap geslagen worden: samen met je clubgenoten, familie en/of vrienden ben je getuige van het grootste volleybalfeest ooit in Nederland én daarmee vullen jullie ook nog eens de clubkas van Volley Meerkerk!

Hoe werkt de clubactie?
Door op de volgende link te klikken (onze unieke clubcode): https://tickets.wkvolleybal.nl/showEventCriteria.html?changeLanguageTo=nl&promoter=DSEW

kom je direct in de WK-ticketshop terecht. Vervolgens kun je je bestelling plaatsen en heb je jezelf verzekerd van een plek op de tribune!

Bijkomend voordeel: ieder ticket dat gekocht wordt via onze clubcode wordt geregistreerd. De WK-clubactie loopt tot 1 augustus. Aan het einde van de rit wordt de balans opgemaakt.

Op basis van het totaal aantal verkochte kaarten wordt een x bedrag aan onze vereniging uitbetaald.

Wedstrijden mede mogelijk gemaakt door: