Spaar mee voor onze club met de Plus-spaaractie!

Geschreven op 9 september 2021 door Wim Bouter

Vanaf aanstaande maandag 6 september start supermarkt PLUS Versteeg-Meerkerk een grote spaaractie waarbij klanten bij hun boodschappen sponsorpunten ontvangen. De klanten kunnen deze sponsorpunten vervolgens schenken aan de deelnemende vereniging(en) van hun keuze. PLUS Versteeg-Meerkerk verdeelt maar liefst € 15.000,-! Uiteraard doet Volley Meerkerk ’95 ook mee met deze spaaractie!

Spaardoel Volley Meerkerk ‘95
Hierbij de oproep om ontvangen sponsorpunten aan onze vereniging te schenken.
Ons spaardoel is het aanschaffen van materialen voor het gebruik, onderhoud en aankleding van de beachvelden.

Hoe werkt de spaaractie?
De klant ontvangt bij elke € 10, -aan boodschappen en geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze code kan via de actiepagina www.plus.nl/sponsorpunten worden geactiveerd. Mocht je vouchers ontvangen bij het boodschappen doen en je wilt de bijbehorende spaarpunten aan Volley Meerkerk ’95 schenken, maar je kunt of wilt dit niet zelf doen dan kun je de vouchers aan het bestuur of iemand anders van de vereniging geven.

Landelijke winactie voor klanten: Clubsponsor van de week
Klanten die sponsorpunten activeren, maken tijdens de actieperiode (week 36 t/m 45) elke week kans op één van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro.

De waarde van de sponsorpunten
Aan het einde van de spaaractie wordt het totale sponsorbedrag in verhouding verdeeld over de deelnemende clubs. De sponsorpunten hebben dus gedurende de actieperiode geen vaste geldwaarde. Hoe meer sponsorpunten een vereniging aan het einde heeft, hoe hoger het bedrag wordt. Dit hangt wel samen met de andere verenigingen of deze meer of minder sponsorpunten hebben ontvangen. Het is dus een echte wedstrijd!