Plus Versteeg-Meerkerk Beachweek!

Geschreven op 11 mei 2022 door Margreet Wigmans

Van 30 juni t/m 2 juli wordt voor de 8e keer de Plus Versteeg-Meerkerk Beachweek georganiseerd door Volley Meerkerk'95. Dit jaar op de mooie beachlocatie in Meerkerk, namelijk, op sportpark 'de Burcht'.

Er zullen verschillende toernooien plaatsvinden, namelijk een bedrijventoernooi, een straten/vrienden toernooi en een 2-2 toernooi. Hieronder volgt het programma:

Donderdag 30 juni:
Bedrijventoernooi, start om 18.30 uur
Leeftijd vanaf 16 jaar
4-4 toernooi

Vrijdag 1 juli:
Straten/vriendentoernooi, start om 18.30 uur
Leeftijd vanaf 14 jaar
4-4 toernooi

Zaterdag 2 juli:
2-2 beachvolleybaltoernooi, start om 13.00 uur
Leeftijd vanaf 14 jaar
2-2 toernooi

Om mee te doen bij één of meerdere toernooien, moet je je aanmelden via beachweek@volleymeerkerk.nl. Dit kan t/m 18 juni.
Let op, geef je teamnaam, een contactpersoon + telefoonnummer op.

De kosten om mee te doen aan één van de toernooien zijn €5,- per persoon