LRS Solutions nieuwe sponsor van Dames 1

Geschreven op 24 september 2021 door Anouschka Rijke-Doedijns

Het eerste dames team van Volley Meerkerk’95 heeft nieuwe sponsors, namelijk LRS Solutions uit Meerkerk en Muta Sport. De dames zijn in het nieuw gestoken, met nieuwe tenues, trainingspakken en sporttassen. De dames, die dit jaar uitkomen in de 1e divisie B kunnen zo het nieuwe seizoen goed beginnen. De competitie is ondertussen gestart en de dames gaan voor een mooie plek op de ranglijst strijden.

• Onderwerp(en):
  • Team