Afscheid valt zwaar in HG

Geschreven op 2 december 2022 door Haan 7

De mannen van OKK5 hebben een zware avond gehad in sporthal de Wielewaal.

Niet alleen ging Gerrit met pensioen, ook werden zij vakkundig afgedroogd door de Hanen van Heren2. Met setstanden 13-25, 9-25, 19-25,14-25 zijn de Meerkerkers volgens eigen zeggen; 'Geen moment in gevaar geweest'. De 13-3 achterstand in de 3e set was ons afscheidscadeautje aan Gerrit. We wilden eigenlijk de hele set cadeau geven, maar man-man-man wat zijn die gasten slecht... Zelfs met de beste wil van de wereld en de slechtste ballen ooit lukte het de Hanen niet om te verliezen.

Misschien toch de 2e klasse maar gaan overwegen?

Wedstrijden mede mogelijk gemaakt door: